Improving your daily life

La diferència radica en oferir productes naturals a partir de les tecnologies d’emulsió més avançades, satisfent sempre les necessitats dels nostres clients amb resultats excel·lents. Els productes OutBack fusionen investigació i tecnologia moderna amb saviesa i coneixement ancestral, fent possible productes únics, singulars, eficaços i innovadors, sempre amb principis actius naturals i amb garantia de qualitat.

Laboratoris OutBack, sempre al teu costat amb elaboracions dissenyades pel teu benestar diari, amb principis actius naturals que destaquen per les seves propietats medicinals, analgèsiques i antiinflamatòries.


Outback significa lluny de tot, aparta’t de qualsevol cosa, on ja no hi ha res més. És el nom que rep el desert australià, on viuen els aborígens des de fa més de 50 mil anys, prova irrefutable del seu coneixement i capacitat d’adaptació a un dels medis més extrems que puguin existir. Durant tots aquests anys han demostrat dominar a la perfecció l’ús de recursos naturals, abastint-se únicament de la ‘farmàcia de la natura’.


Outback Nature’s Pharmacy

Outback Nature’s Pharmacy SLU s’inspira en aquests conceptes amb l’objectiu d’oferir productes singulars, que afavoreixin el benestar de tothom mitjançant remeis naturals coneguts per les seves propietats medicinals i amb resultats avalats per les cultures i les tradicions més antigues.

Si al reconeixement ancestral hi afegim recerca i tecnologia moderna, el resultat són productes de referència com tota la gamma de productes Kyrocream tech&natural, i els excel·lents Therma Plus i Arctic Plus.

OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
Improving your daily lifeCONTACTE

OutBack.
P.A.E. C/ Lleida, 31 C – Vic 08500 (Barcelona) España
T.931 810 630
M.694 49 03 76