Arctic Plus és un gel d’efecte fred especialment indicat per a la prevenció i reducció de dolències inflamatòries des de la fase més inicial. La teràpia del fred està indicada per mitigar processos inflamatoris previs a la inflamació, i que poden ser deguts a esquinços, contusions o hàbits posturals equivocats.

A més a més, Arctic Plus combina l’efecte fred amb les virtuts aromàtiques, relaxants i antiinflamatòries dels reconeguts olis essencials d’àrnica, hipèric i calèndula. L’aplicació del fred restringeix la circulació sanguínia per vasoconstricció de la zona afectada, desaccelerant el procés de inflamació iniciat.

Arcitc Plus també actua amb els beneficis del mentol, que proporciona fred immediat, i càmfora, que també actua com a antisèptic i analgèsic lleu. Ambdós són òptims descongestionants de les vies respiratòries altes, millorant la ventilació nasal i col·laborant amb el benestar integral.

Un producte d’Outback Nature’s Pharmacy SLU.

+info:

Outback Nature’s Pharmacy SLU
PAE C/Lleida, 31C; 08500 Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
www.outback.es