Outback Nature’s Pharmacy distribueix en exclusiva la marca KT TAPE, número 1 en bandatge neuromuscular als Estats Units.

KT TAPE destaca per la seva gran eficàcia en l’alleujament del dolor, aportant estabilitat i suport als músculs i articulacions lesionades sense sacrificar la comoditat ni la llibertat de moviment. Es una marca especialment dissenyada per esportistes professionals però també per totes aquelles persones que no volen deixar d’entrenar, jugar o gaudir d’una vida plenament activa a causa de molèsties o dolors musculars.

Pots escollir entre KT TAPE ORIGINAL, de cotó 100% reforçat en varies fundes per oferir durabilitat i resistència, o KT TAPE PRO, l’única cinta kinesiològica 100% sintètica del món que pot utilitzar-se entre 4 i 7 dies en condicions adverses d’humitat, fred o fins i tot a la piscina.

Descobreix tota la gama, especialitats i varietat de colors KT TAPE. Contacta’ns a at.cliente@outback.es i t’ajudarem a escollir el KT TAPE que millor s’adapta a les teves necessitats.

Outback Nature’s Pharmacy fabrica i distribueix les marques Kyrocream, Kyrocream SportTherma Plus i Arctic Plus, de referència en fisioteràpia pel benestar muscular i articular. Amb la incorporació de KTTAPE al nostre catàleg de productes, confirmem el nostre compromís de millorar la teva vida diària, sense molèsties ni dolors musculars.

Improving your daily life.

 

  

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
C/Lleida, 31C
08500-Vic  (Barcelona)
T. 93 181 06 30
info@outback.es