Laboratoris Outback estarà present amb la marca Kyrocream al Congrés Internacional de Fisioteràpia i Esport celebrat a Madrid els propers dies 1 i 2 de desembre, organitzat per FisioCampus i Miclinicatop.

El congrés reuneix a professionals referents d’elit a nivell nacional i internacional de la fisioteràpia esportiva i músculesquelètica, els quals tractaran temes de màxim interès i les últimes novetats en evidència científica i pràctica clínica en fisioteràpia.  Consulta aquí el llistat de ponents del congrés i reserva la teva plaça omplint el següent formulari.

Visita el nostra estand i descobreix perquè Kyrocream és marca de referència en fisioteràpia pel benestar muscular més exigent.

 

+info:

OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
Telf: 93 181 06 30
WhatsApp: 694 490 376
info@outback.es