Laboratoris Outback presenta Kyorcream GelOil, l’únic oli de massatge professional amb Omega 5 (Punicic Acid) amb propietats beneficioses per la pell: cuida, regenera, hidrata i suavitza la pell.

Kyrocream GelOil està formulat a base d‘oli d’ametlles i oli de llavor de granada, amb una marcada acció antioxidant. 

Dissenyat exclusivament per a ús professional, permet el massatge prolongat i facilita la realització de maniobres terapèutiques. Kyrocream GelOil cuida les teves mans i contribueix a la regeneració cel·lular de la pell, aportant elasticitat, suavitat i confort.

Kyrocream GelOil representa una avanç molt significatiu en la utilització d’olis pel massatge professional. Còmode d’aplicar, menys untuós i molt més net d’utilitzar, el seu envàs amb vàlvula dosificadora dispensa sempre la mateixa quantitat de producte, evitant l’excés d’oli o que aquest és vessi o malgasti.

Kyrocream GelOil t’ajudarà a adaptar l’extensió i durabilitat de les teves cremes Kyrocream segons necessitats d’aplicació i tractament a realitzar.

Sol·licita més informació escrivint a at.cliente@outback.es i descobreix el massatge professional més tècnic i natural amb la gamma de productes Kyrocream.

 

  

 

(molèstia a part)

 

+info:

OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
Telf: 93 181 06 30
WhatsApp: 694 490 376
info@outback.es