Visita’ns a la fira Expo Sports els dies 8 i 9 de març a Fira de Barcelona, Montjuïc (pavelló 8) Estand D01.

T’esperem de 10h a 20h a la fira de l’esport més important d’Espanya i una de les principals en el món del Running, Trail i Triatlon d’Europa. Passa pels nostre estand i descobreix perquè Kyrocream és la marca més recomanada en fisioteràpia pel benestar muscular més tècnic i natural.

També podràs provar la gran eficàcia de la marcaKTTAPE de bandatges neuromusculars, marca número 1 als Estats Units per prevenir les lesions esportives més comuns, com ara dolor de genoll, fascitis plantar o ITBS entre d’altres.

El dia 10 de març es celebra la 41ª edició de la Marató de Barcelona on l’equip dels Fisiorunnersformat por 30 fisioterapeutes professionals, us atendran durant la competició amb tota la gama de productes Kyrocream perquè pugueu seguir amb la Marató sense risc de patir una lesió.

Kyrocream és el resultat de la combinació precisa d’àrnica, hipèric i calèndula, tres plantes reconegudes per les seves propietats analgèsiques i antiinflamatòries: alleugen hematomes i contusions, activen la circulació sanguínia i milloren l’estat de la pell, aportant hidratació i benestar.

Kyrocream Sport Hot i Kyrocream Sport Ice complementen la gama de productes pel massatge muscular Kyrocream. Dissenyats per l’escalfament esportiu i la recuperació muscular més efectiva.

 

 

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es