El XVIII Campionat Mundial de Natació de Gwangju, Corea del Sud, es celebra del 12 al 28 de juliol sota l’organització de la Federació Internacional de Natació (FINA) i la Federació Sudcoreana de Natació.

Els nostres esportistes estan competint en les modalitats de natació, natació artística, salts, aigües obertes i waterpolo amb actuacions exemplars a cada disciplina.

Kyrocream es la crema oficial dels Serveis Mèdics de la Real Federació Espanyola de Natació. Gràcies por escollir Kyrocream pel benestar muscular més natural i eficaç. És un plaer acompanyar-vos en esdeveniments tan significatius com aquest. Us desitgem molta sort en totes les competicions.

Propera parada, Tokio 2020.

(molèstia a part)

 

  

Fotos: María de Valdés y Ona Carbonell recuperándose con Kyrocream tras su actuación en el Mundial de Gwuangju 2019.

 

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es