Kyrocream estarà present a la II Jornada de Fisioteràpia de l’Esport organitzada pel Col·lègi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Divendres que ve, dia 4 d’Octubre, us esperem a partir de les 8.30h a la seu del CAR de Sant Cugat del Vallès per assistir a la jornada, que en aquesta ocasió es titula “Novetats tecnològiques, d’abordatge i raonament clínic en Fisioteràpia de l’Esport”. El contingut serà de gran interès, amb tallers i ponències sobre aportacions tecnològiques tant en diagnòstic com en tractament, de la mà de professionals nacionals i internacionals. En definitiva, s’abordaran temes de vital interès pel món de la fisioteràpia de l’esport.

El nostre equip de professionals t’estarà esperant per explicar-te perquè Kyrocream és marca de referència pel massatge muscular en fisioteràpia i esport. Encara no has provat la nostra gama de productes? Pregunta’ns!


(molèstia a part)

 

 

 

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es