Dissabte 5 d’octubre vàrem estar a la  TRI EXPO del Barcelona Triathlon celebrada al Port de la Marina compartint amb tots els atletes emocions, experiències i els millors consells per afrontar amb èxit el més gran dels triatlons, el Barcelona Triathlon by Santander de diumenge dia 6.

Un bon massatge amb Kyrocream alleuja el cansament propi de l’activitat diària i l’exercici físic. Kyrocream és el resultat de la combinació precisa d’àrnica, hipèric i calèndula tres plantes amb un marcat efecte analgèsic i antiinflamatori. Kyrocream es ideal per aplicar abans i després de la pràctica esportiva, mentre calmes i hidrates la pell. També en l’activitat física de cada dia.

Cuida’t como un triatleta, ¡tria Kyrocream! Troba’l a la teva farmàcia, parafarmacia o botiga especialitzada en productes naturales més propera.

 

 

 

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es