Gran cap de setmana! Ens ho hem passat d’allò més bé cuidant als atletes en la seva recuperació muscular després de participar al Barcelona Triathlon by Santander. 

Tot l’equip de Kyrocream vol felicitar als guanyadors i als milers de triatletes que han estat protagonistes del més gran dels triatlons, el Barcelona Triathlon by Santander. Gràcies per confiar en l’eficàcia natural de Kyrocream pel benestar muscular més exigent i us desitgem molta sort en els propers reptes esportius.

Kyrocream és marca de referència en fisioteràpia i esport pel benestar muscular més tècnic i natural. Gràcies a les propietats medicinals dels seus principis actius naturals, actua amb una marca acció analgèsica i antiinflamatòria, aportant hidratació i benestar muscular.

Troba Kyrocream a la teva farmàcia, parafarmàcia o botiga especialitzada en productes naturals.


(molèstia a part)

 

   

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es