Es un gran plaer per a nosaltres anunciar que els Serveis Mèdics Oficials de la Davis Cup Finals utilitzen la gamma de productes naturals Kyrocream per a la recuperació i benestar muscular dels millors tenistes del món.

La Davis Cup by Rakuten Madrid Finals es celebren del 18 al 24 de novembre de 2019 a les instal·lacions de la La Caja Mágica, situades al Parque Lineal del Manzanares.

A més de reunir als equips nacionals de 18 països i per tant, als millors tenistes del món, la Davis Cup by Rakuten Madrid Finals unirà en un mateix recinte i ciutat, per primera vegada a la història, a les aficions tenístiques de 18 països de tot el món que convertiran Madrid en la capital del tenis mundial.

Kyrocream és la marca tècnica i natural de referència en fisioteràpia i esport pel benestar muscular. A base d’àrnica, hipèric i calèndula, augmenta l’elasticitat de músculs i lligaments i afavoreix la recuperació muscular després de l’exercici físic.

És un orgull per a Kyrocream ser la crema escollida pels Serveis Mèdics Oficials MAPFRE per assegurar l’òptima recuperació muscular dels millors tenistes del món.

(molèstia a part)

 

+info:
OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es