Ravintsara és el nom malgaix del Cinnamomum camphora, un camforer de la família de les lauràcies originari de les selves de Borneo i Madagascar. Un arbre apreciat per la seva fusta i conegut per les seves propietats medicinals.

A Madagascar, i des de l’antiguitat, es combat la fatiga i el dolor muscular i articular amb extractes de Ravintsara, però també alguns problemes respiratoris, precisament pel seu contingut en politerpens actius (càmfora)

La càmfora, formulada de manera apropiada, millora la ventilació nasal i per aquest motiu la trobem en la composició d’ungüents, cremes i gels d’ús tòpic, amb l’objectiu de descongestionar les vies respiratòries en processos gripals o refredats amb tos.

La càmfora també és coneguda per la seva utilització en gels de massatge “efecte fred” per ser aplicats a cames i peus, actuant com a antisèptic i relaxant muscular, millorant el benestar i el confort en processos febrils.

A tot això, s’hi afegeixen les seves exclusives propietats antisèptiques. És important destacar la seva capacitat de desinfecció i desactivació de virus.

KYROCREAM SPORT ICE

Kyrocream Sport Ice conjuga l’efecte fred de la càmfora natural de l’arbre Cinnamomum Camphora (ravintsara), formulat amb d’altres extractes naturals com són l’àrnica, l’hipèric i la calèndula, amb l’objectiu d’aportar confort i benestar.

Una petita quantitat de gel, aplicat mitjançant un lleuger massatge sobre la zona afectada, allibera una frescor immediata i persistent. La seva agradable i penetrant aroma mentolada indueix a la relaxació.

Si apliquem el gel als temples, amb un lleuger massatge amb els dits índex i cor, millora ostensiblement migranyes i neuràlgies inespecífiques, degudes generalment a l’estrès i el cansament.

Recentment s’ha demostrat la importància de l’olfacte, ja que un dels primers símptomes de la infecció per SARS-Cov-2 (Covid-19) és la anòsmia i la pèrdua de percepció del sabor (agèusia), posant de manifest que, mantenir la capacitat de detectar els olors aporta relaxació i tranquil·litat personal.

 • Kyrocream Sport Ice conté càmfora d’origen natural (ravintsara) i mentol, sense renunciar als extractes naturals de l’àrnica, hipèric i calèndula (amb propietats analgèsiques i antiinflamatòries) de Kyrocream Original.
 • Kyrocream Sport Ice contribueix al benestar general, facilitant una ràpida recuperació del cansament físic.
 • Kyrocream Sport Ice, amb la seva agradable frescor i aroma, facilita la relaxació mental i corporal.
 • Kyrocream Sport Ice, gràcies al seu efecte fred, aporta beneficis antiinflamatoris i antitèrmics.
 • Kyrocream Sport Ice actua, gràcies als seus principis actius naturals, com analgèsic davant de revinclada i cops.
 • Kyrocream Sport Ice i la seva acció antisèptica ens protegeix davant d’una gran diversitat d’elements patògens. Virus, bactèries i fongs.

Características:

 • Antiinflamatori d’acció perllongada.
 • Descongestionant.
 • Propietats antisèptiques (bactericides, fungicida i antivirals).
 • Propietats analgèsiques locals.
 • Recomanat davant de possibles rampes i tensions musculars.
 • Recomanat en la lluita contra l’angoixa i el letargia.
 • Fàcil d’aplicar, còmode i d’olor agradable i penetrant.
 • Principis actius d’origen natural, sense medicaments sintètics.

Troba Kyrocream Sport Ice a la teva farmàcia i parafarmacia habituals. També a la nostra botiga online.

(molèstia a part)

 

 

+info:

OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es