La vainilla és un producte natural al que contínuament se li descobreixen noves propietats i beneficis. De fet, són moltes les propietats que se li atribueixen des de fa segles. Les més conegudes estan relacionades amb la seva capacitat d’aromatitzar y les seves infinites possibilitats a la cuina, així com els seus beneficis antioxidants. No obstant, els seus extractes i derivats compten amb altres efectes, que no per ser menys coneguts, són menys importants, relacionats amb el benestar general i la tonificació muscular, el què la converteix en una de les plantes mil·lenàries de major interès en l’àmbit cosmètic i esportiu.

El seu efecte recuperador i calmant es deu a que alguns derivats de la vainilla, així com altres que provenen del “pimiento chile”, mostassa, pebre negra, cànnabis… actuen sobre els receptors Vanillodes del sistema nerviós perifèric, involucrats en la transmissió i modulació del dolor i el control de la temperatura corporal. 

La crema de massatge esportiu Kyrocream Sport Hot incorpora extracte natural de vainilla a la seva fórmula, a base d’ingredients naturals com l’àrnica, l’hipèric i la calèndula i, en conseqüència, amb un marcat efecte analgèsic i antiinflamatori.

Una petita quantitat de crema Kyrocream Sport Hot, aplicada mitjançant un suau massatge a la zona afectada, allibera ràpidament els agradables efectes calmants i antiinflamatoris dels seus principis actius naturals, així com una escalfor prolongada i reconfortant.

Kyrocream Sport Hot prepara la musculatura i els lligaments per a l’exercici físic. És una crema de massatge d’efecte calor recomanada per evitar lesions en l’exercici físic, i està especialment indicada pel massatge esportiu.

Als tres ingredients naturals del a fórmula Kyrocream Original (Àrnica, Hipèric, Calèndula), s’hi suma l‘extracte natural de vainilla, responsable del seu agradable i durador efecte calor.

Sense cremades ni irritacions cutànies. Ajuda a mantenir l’elasticitat muscular necessària per evitar lesions (contractures, esquinços, rampes, agulletes…) i gaudir com mai de l’esport i l’activitat física. La seva aplicació ajudarà a mantenir un bon estat muscular durant el temps.


Agradable textura, bona olor i òptima absorció
. Formulada seguint els criteris de la tecnologia deep&fast (efecte ràpid i profund). No conté medicaments ni al·lèrgens. Tampoc principis actius sintètics. Aplicar una petita quantitat de producte sobre la zona afectada és suficient per sentir l’efecte calor.

Troba Kyrocream Sport Hot a farmàcies, parafarmàcies, centres especialitzats en fisioteràpia, esport i rehabilitació esportiva.

Compra’l també a la nostra botiga online:

https://outback.es/kc/

 

 

+info:

OUTBACK NATURE’S PHARMACY SLU
PAE C/Lleida, 31C
08500-Vic (Barcelona)
T. 93 181 06 30
M. 694 49 03 76
info@outback.es