Arctic Plus

Teràpia del fred per a dolències inflamatòries

Back Home
tub Arctic

Confort natural – Relax i benestar muscular – Fred immediat i durador – Fàcil i còmoda aplicació tòpica.

Gel efecte fred dissenyat específicament per a la prevenció i reducció de malalties inflamatòries des de la seva fase més inicial. La crioteràpia o teràpia del fred, està indicada per a mitigar processos inflamatoris en estats previs a la inflamació i que poden ser deguts a torçades , contusions o hàbits posturals.

L’aplicació de fred restringeix la circulació sanguínia per vasoconstricció de la zona, desaccelerant el procés d’inflamació iniciat. Arctic Plus conjuga l’efecte fred amb les virtuts aromàtiques de reconeguts olis essencials, així com una tradicional presència d’extractes vegetals, relaxants i antiinflamatoris, com ara l’àrnica, l’hipèric i la calèndula.

Troba’l a la teva farmàcia o botiga especialitzada en productes naturales més propera.

Arctic Plus 60ml. CN: 178569.5

Aplicació

Un suau massatge a la zona afectada

Una petita quantitat de gel, aplicat mitjançant un suau massatge a la zona afectada, desperta un fred immediat, intens, agradable, persistent y localitzat, així com els efectes calmants i antiinflamatoris dels seus principis actius: àrnica, hipèric, calèndula i càmfora. També la seva agradable i penetrant aroma. Ideal per a cames cansades.

El mentol refreda mitjançant el seu acoblament als sensors termo-receptors dels sistema nerviós perifèric, provocant una intensa sensació de fred a la zona tractada. La càmfora, al ser ràpidament absorbida per la pell, produeix una sensació de fred més persistent que el mentol, actuant a la vegada com a antisèptic i analgèsic lleu. Els preparats que contenen mentol i càmfora, son descongestionats de les vies respiratòries altes, millorant la ventilació nasal. En el seu conjunt, a més a més de les seves propietats refrescants, calmants i antiinflamatòries, col·labora amb els exercicis de relaxació mental i corporal.

ARTIC