KT Tape

Ràpida recuperació i alleujament del dolor

Back Home
Jumbo-Black-Reflective-600×436

Què és KT TAPE?

KT Tape és la solució revolucionària de la medicina esportiva per tractar i prevenir lesions esportives comuns, com ara ITBS, mal a les cames, fascitis plantar, i també dolor de genoll entre d’altres. A més a més és ultra lleuger, elàstic i fort. KT Tape és altament eficaç en l’alleujament del dolor, la estabilitat i suport, i una recuperació ràpida dels músculs lesionats o el dolor en articulacions òbviament sense renunciar a la comoditat ni tampoc a la llibertat de moviment. Està dissenyada per als atletes professionals, olímpics i per les persones actives en tot el món que es prenen la salut i l’esport molt seriosament i que es neguen a deixar d’entrenar, jugar o viure la vida activa i lliure. El disseny és minimalista, els resultats màgics.

 

KT Tape és molt fàcil d’aplicar. En la majoria de les aplicacions només es necessiten dues tires i cada caixa porta instruccions. Durant anys, les tendències en equipament esportiu han impulsat a les companyies a desenvolupar productes més lleugers, ràpids i resistents que alliberen als esportistes de l’equipament pesat i restrictiu, proporcionant-los facilitat de moviment. Aquesta tendència a la innovació s’estén a la cinta atlètica. KT Tape sembla simple a l’ull inexpert, però la seva resistència a la tracció i durabilitat són el resultat de molta ingeriria i precisió en el disseny i fabricació de la cinta kinesiològica.

Característiques tècniques

Microfibres Ultralleugeres


KT Tape està fet 100% de cotó reforçat en varies fundes, dissenyades per oferir durabilitat i resistència. En aquestes fundes de cotó hi ha incrustades unes trames que proporcionen elasticitat unidireccional, la qual cosa permet que la cinta s’estengui en longitud, però prevenint l’estirament en amplada. Aquestes fibres garanteixen indiscutiblement que KT Tape proporcionarà un suport estable però sense restringir el moviment.

microfibres

Construcció en Matriu


La matriu és un teixit en malla dissenyat per proporcionar precisament el 140% d’elasticitat bilineal en tota la cinta, sense elasticitat en amplada en el KT Tape PRO. Una elasticitat de 140% es fonamental perquè és la mateixa que la elasticitat de la pell humana. Al fer coincidir aquestes elasticitats, KT Tape es mou còmodament amb el teixit corporal, estirant-se i contraient-se com una goma elàstica.
La construcció en matriu de la cinta permet la alliberació de la humitat, que és fonamental per a la comoditat i durabilitat. Quant més porós sigui el teixit, millor alliberarà la humitat per sudoració o al ser utilitzada en l’aigua. El disseny permet que “respiri” millor i que sigui còmoda utilitzar-la fins a 5 dies sense que generi picor o irritació a la pell.

 

Adhesió com una segona pell


Endavant, nada amb la cinta, fes-la servir durant un partit de futbol o corre 10 Km a camp obert. Quan es tracta d’adhesiu mèdic, més fort no sempre és millor. La clau de l’adhesiu mèdic és com s’enganxa i com es desenganxa: l’adhesiu s’ha d’inclinar sense importar lo agressiu que pugui ser l’entorn, però s’ha de desenganxar sense causar dolor quan es vulgui retirar. L’adhesiu perfectament equilibrat de KT TAPE és el resultat de moltíssimes hores d’investigació i desenvolupament d’equipament tècnic.

segona_pell