Kyrocream GelOil

Oli de massatge professional

Back Home
Kyrocream GelOil

Oli gelificat d’ametlles amb oli de llavor de magrana amb una marcada acció antioxidant. Especialment dissenyat per a ús professional.

Kyrocream GelOil és l’únic oli de massatge professional amb Omega 5 (Punicic Acid) que té cura, regenera, hidrata i suavitza la pell. Dissenyat per a ús professional, la seva fórmula permet el massatge durader i facilita l’òptima realització de maniobres terapèutiques. A base d’oli d’ametlles, Kyrocream GelOil té cura de les teves mans i contribueix a la regeneració cel·lular de la pell, aportant elasticitat, suavitat i confort.

La textura gelificada de Kyrocream GelOil representa un avenç significatiu en la forma d’ús d’olis per al massatge professional. Còmode d’aplicar i d’ús molt més net, el seu envàs amb vàlvula dosificadora dispensa sempre la mateixa quantitat de producte, evitant l’excés d’oli o que aquest es vessi o malgasti.

Pots barrejar Kyrocream GelOil amb les teves cremes de massatge Kyrocream. T’ajudarà a adaptar l’extensió i la durabilitat de la crema segons necessitats d’aplicació i tractament a realitzar.

Format únic 500ml.

Més informació