Therma Plus

Teràpia de la calor per a la recuperació muscular

Back Home
Thermaplus_tub

Confort natural – Calma i té cura de la pell – Sense cremades ni irritacions cutànies – Fàcil i còmode aplicació tòpica.

Crema efecte calor dissenyada per a l’alleugeriment simptomàtic de dolors musculars i de lligaments. Especialment indicada per a dolors d’esquena i molèsties en cervicals. Teràpia de la calor de fàcil i còmoda aplicació tòpica.

El benefici terapèutic de l’aplicació externa de calor es deu a l’increment de la irrigació sanguínia a la zona a tractar, amb una aportació superior d’oxigen i nutrients i la consegüent eliminació dels agents causants de la inflamació i el dolor.

Troba’l a la teva farmàcia o botiga especialitzada en productes naturals.

Therma Plus 60ml. CN: 178568.8

Aplicació

Un suau massatge a la zona afectada

Una petita quantitat de crema, aplicada mitjançant un suau massatge a la zona afectada , allibera ràpidament els agradables efectes calmants i antiinflamatoris dels seus principis actius : àrnica , hipèric , calèndula i vainilla.

L’extracte natural de vainilla actua directament sobre les terminals nervioses perifèriques , produint un important efecte calor. A més de caracteritzar-se per la seva agradable olor, la vainilla es distingeix per la seva gran capacitat antioxidant , molt apreciada per a la protecció i la cura de la pell. L’efecte calor provocat pels extractes naturals de vainilla, és molt superior a la majoria de sistemes d’aportació de calor de les teràpies tèrmiques usuals, i sense efectes secundaris indesitjats.

EXPOSITOR_THERMAPLUS – (1)